Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...pan gabrysia,ignoruje niewygodne dla niego posty.

ewntualnie takie,ktore nie odpowiadaja jego ponadprzecietnemu (podobno wyzszemu nawet,niz u pani dody)poziomowi iq.

no coz,ignorancja to piekna cecha,prawdziwych ignorantow...
Zgłoś wpis
4 Posty
Gabriel Nawara
(Gabriel2)
Wiking
Widząc jego kolorowe posty zaczynam się zastanawiać czy to nie pani Gabrysia
Zgłoś wpis
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...kto wie

po ostatniej zmianie stylu i zachowania,moze okazac sie ,ze mamy do czynienia z wylekniona dziewica (orleanska),a nie z twardym budowlancem,pracujacym bez przerwy na kawe i wracajacym 15km na pieszo (w deszcu i chlodzie) do domu...

no,no...
Zgłoś wpis
4 Posty
Gabriel Nawara
(Gabriel2)
Wiking
Sprawa się rypła i co teraz będzie? wiem gabryśka napisze do administratora i znów zlikwidują mi konto i wymażą moje posty.Ale nic nie szkodzi ja jestem wytrwały!!!!
Pozdrówka
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Zamiast zajmować się głupotami ... ,
pomoglibyście niejakiemu...Panu ..."Bodziu" ... ,
nieborak ma kłopot z mądrym pracodawcą który miga się ...Logicznie z wypłatą feriepengere...

Facet szuka W NORGE , POLSKIEGO ADWOKATA , bo ponoć z takim łatwiej interes ubić , przeciwko wrednemu Norgowi...
Dobrze , że nie szuka do kompletu , polskiego SĘDZIEGO... , Tegoż prokuratora , ....
OJ POMÓŻCIE ...Mu...może macie jakieś namiary...!?!?!?...
Zgłoś wpis
4 Posty
Gabriel Nawara
(Gabriel2)
Wiking
Oki,Gabryśka na tej stronie masz listę adwokatów www.jus.no/
a i przy okazji skończ już z tymi kolorkami bo mnie mdli
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
HILTON znowu ,dostałaś po łapach ,
a mogło być inaczej ,gdybyś weszła na Tamtą podaną przez LIV...stronę i zobaczyła ,
że już w Marcu 2007 roku LIV i inni Forumowicze tworzyli słownik ,
słów Norwesko - Polskich , znaczeń , nazw zawodów....Innych...

LIMETKA tylko to kopiuje i wkleja do swojego chomika .
Pisałem już kiedyś o tym Jej procederze na przykładzie ..".På vei.".. i strony kappelen. ,
że zrzyna i jeszcze trzeba płacić za wejście na jej stronkę by to ściągnąć ,
a w sieci jest to dostępne za darmo...

www.pavei.cappelen.no

Żeby nie było , iż się czepiam ... a może się czepiam ....
Zgłoś wpis
1 Post

(Hilton)
Wiking
weszlam na tę storone podaną przez Liv, masz mnie za gląba??? Tak, czepiasz sie. Po lapach to sobie bij swoje dzieci.
Nie znasz hasła do knta limetki?? Brzmi akuku.
Jesli trzeba zapłacić to nie limetce, tylk portalowi. A na chomku sa nie tylko kursy, sa tez filmy , ksiazki itp. Nie chcesz, nie korzystasz.
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Hilton napisał:
weszlam na tę storone podaną przez Liv, masz mnie za gląba??? Tak, czepiasz sie. Po lapach to sobie bij swoje dzieci.
Nie znasz hasła do knta limetki?? Brzmi akuku.

NIE , NIE MAM CIEBIE ZA GŁĄBA ...!!! .
Gdyby tak było , omijał bym Ciebie DUŻYM łukiem...

Znowu włazisz w MOJE PRYWATNE ŻYCIE... , brak Ci innych argumentów...?

Nie ważne , czy JA znam hasło lub Ty , oraz każdy z Tego Forum ...
Ważne , że limetka zawłaszcza dorobek innych , natomiast setki osób nie związanych z tym forum , muszą za to płacić ...!!! .

Za coś co jest dostępne za darmo...

A tym bardziej zrzynać coś żywcem z... INNEGO FORUM... ./ PRZYJAZNEGO NAM /... bez podania źródła pochodzenia...

Mało było rozróby z całkiem innym forum .../złym forum/.? .
Zapomniałaś...Już...?
Zgłoś wpis
1 Post

(Hilton)
Wiking
Masz racje, weszłam na teren prywatny. Przepraszam. W takim razie bij sobie po lapach kogo tam chcesz, ale nie mnie, bo ja nie jestem do bicia po lapach.
Czy jesli ktos wrzuci na chomika "sonety krymskie" to znaczy ze okradł artystycznie Mickiewicza???
Gabrielu, nie MUSZĄ płacić. Chcą to płaca portalowi, tak jak tu na MN za danie ogłoszenia. Poza tym materiałów do nauki języka jest mnostwo.
Wielkie mi rzeczy, burzenie sie o słowka norweskie. Ja w takim razie tez przestane radzic jak zaczac w Norwegii i co zrobic, bo ktos to skopiowal na inne forum. Powinnam sie tam zalogowac i poprosić o podanie żrodla wraz z ukłonami i biciem sie w piers.
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok